Blog

2022 Yemek Odası Modeli

Yemek odası dekorasyonu için ideal, birbirinden şık ve kullanışlı yemek odası mobilyaları, ve yemek odası takımları uygun fiyatlarla Sizin Dükkan'da!

Her yıl yeni moda yemek odası modellerine yön veren Sizin Dükkan, 2022 yemek odası modelleri ile ön plana çıktı. Ürün portföyü genişlerken aynı zamanda mobilya sektörüne yön veren tasarımlar mutfaklara dahil edildi.

Güncel olarak en çok tercih edilen yemek odası modelleri evinize değer katan başlıca mobilyalar. Bu aşamada yemek odasını yenilemek isteyenler için birbirinden şık ve kullanışlı masa ve sandalyeler listemizde yer alıyor.

Büyülü bir yemek deneyimi istiyorsanız, mekanınızı kişiliğinize ve evinize uygun bir stille tasarlamanız gerekir. Modaya uygun tasarım fikirleri, cesur mobilyalar, yüksek renkler ve duvar kağıtları ile yemek odanızı renklendirmenin birkaç yolu vardır. İster yakın arkadaşlarınızla cömert bir akşam yemeğine ev sahipliği yapıyor olun. İster yalnız biraz zaman geçirmek istiyorsanız, bir yemek odasının evinizin tüm görünümünü ve hissini nasıl değiştirebileceğine dair sonsuz olasılıkları keşfetmek gerekir.  Bu anlamda Sizin Dükkân yeni keşiflerdeki adresinizdir.

Özellikle son iki yılda yemek odasının bir ofis alanına, öğretim alanına, okuma odasına ve bazen de aile ile oturup yemek yiyebileceğiniz bir yere dönüştürüldüğü görüldü. Geleceğin tam olarak ne getireceği konusunda hala bir belirsizlik olsa da, en azından şimdilik, akşam yemeği için aile ve arkadaşlarımızı ağırlayabiliyoruz. Bu, odayı yenilemek ve potansiyel olarak ona tamamen yeni bir yaşam süresi vermek için mükemmel bir zaman yapar.

2022’de En İyi Yemek Odası Takımları Nasıl Olacak?

Her zaman deri döşeme tercih edilen bir seçenek olmuştur. Deri döşeme cesur bir açıklama yapar ve kaliteli deri döşemeli sandalyeler, dayanıklı ve uzun ömürlü olmaktadır. Bu da bu eğilimin daha fazla sürdürülebilirlik arzusuyla iyi bir şekilde bağlantılı olduğu anlamına gelir. Deri sandalye satın almak, siyah veya kahverengi seçenekleriyle sınırlı olduğunuz anlamına gelmez. Çünkü aralarından seçim yapabileceğiniz ışıltılı bir dizi deri sandalye bulunmaktadır. Bununla birlikte 2022 yılında en iyi yemek takımları şu şekilde listelenebilir.

Bembeyaz

Tamamen beyaz görünüm mutfaklarda modası geçmiş, ancak yemek odalarında çok moda oluyor. Beyaz duvarlar, beyaz mobilyalar, beyaz tavanlar ve beyaz perdeler. Her şey için parlak beyazı seçmek zorunda değilsiniz. Aralarından seçim yapabileceğiniz, odaya küçük bir tasarım eklemenize olanak tanıyan çeşitli incelikli farklı tonlar vardır. Ancak beyaz canlı, canlandırıcı ve taze olma özelliği göstermektedir. Ayrıca, kapılardan ve pencerelerden aldığınız doğal ışığı iyileştirme konusunda gerçekten iyi bir iş çıkarır. Bu sebeple beyazı severler için Gris Yemek Odası takımı en uygun masalardan ve takımlardan biri olmaktadır.

Kalın Renkler

İster pratiklik ister başka bir şey olsun, tamamen beyaz sizin tarzınız değilse, o zaman korkmayın. Parlak ve cesur renkler de Sizin Dükkan bünyesinde satışta bulunmaktadır. Öyle ki yemek odasını tekrar yemek alanına dönüştürebilmeyi kutlamamızı sağlıyor. Aşırıya kaçmanıza gerek yok ve duvarları mora boyamaya hazır değilseniz, odanın her yerine vurgulu parçalar ekleyerek renk katabilirsiniz. Özellikle kahverengi ile kalın renkleri severler için Megan bulunmaz bir fırsat olabilir.

Yuvarlak Masalar

Yuvarlak yemek masası, daha samimi bir sohbete izin verir ve sahip olduğunuz alanı daha iyi kullanır. Bu durum özellikle bir masa ve sandalyeler için sınırlı alanınız varsa faydalıdır. Masa ahşaptan yapılabilir veya geri kazanılabilir veya sürdürülebilir malzeme kullanılarak yapılabilir. Yuvarlak olduğu sürece trend olmaya devam edecektir. Bunun yanında oval bir yemek odası isteyenler olabilir. Gris yemek odası takımı tamda bu tarz isteyenler için olmaktadır.

Mermer Tezgah

Mermer eski bir malzemedir ancak aslında yemek odasında nadiren görülür. Mermer bir masa üstü lüksü haykırıyor ve cilalı malzeme ışığı yansıtmaktadır. Böylece bir odaya girdiğinizde gerçekten göze çarpıyor. Neyse ki, mermer ahşapla iyi gider, bu da sandalye olarak taş kaidelere sahip olmanız gerekmediği ve bunun yerine bazı ahşap modellere sahip olabileceğiniz anlamına gelmektedir.

Füme Cam

Cam güzel, şeffaf ve yansıtıcıdır. Süslemede veya abajur olarak kullanıldığında gerçek bir etki yaratabilir. Ancak bu yıl füme camın şeffaf camın yerini alacağını göreceksiniz. Gölgelikler ve aydınlatma armatürleri, vazolar ve hatta füme cam masa üstleri olmaktadır. Bir aydınlatma armatürü olarak, füme cam ışığın kaçmasına izin verir ve füme olduğu için odayı sıcak ışıkla doldurur ve çok parlak değildir.

Yemek Odaları Hala Popüler mi?

Birçok kişi, bir mutfak yemek takımı kombinasyonunun sunduğu ekstra alanı takdir ederken, ayrı bir yemek odasına sahip olmak, konuklarınızın meraklı gözlerinden uzakta yemek hazırlamanızı sağlar.. Son iki yılda, ofis , sınıf, yoga stüdyosu ve daha fazlası olarak kullanılması sayesinde yemek odasının ek faydalarını hep beraber gördük. Bu anlamda yemek odaları halen popüler olan ve özellikle ev hanımlarının tercih ettiği mobilyalar olmaktadır. Bu sebeple Sizin Dükkan size hitap eden yemek odaları ile tarzınızı yansıtmanızda önemli ürünler sergilemektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir